Kuru Soğan

Kategori: Kuru Soğan
--

  • Soğan, antibiyotik, antiseptik, antimikrobiyal, antibakteriyel özellikleri ile hastalık ve enfeksiyonlardan uzak durmanıza yardımcı olur.
  • Yüksek ateş , grip, öksürük ve alerjilere iyi gelir. Soğan suyu ve balı karıştırarak bu tarz hastalıklarla kolaylıkla baş edebilirsiniz.
  • Küçük bir parça soğan koklamak burundaki kanamayı yavaşlatır ve durdurur.
  • Her gün 1 soğan yemek uykusuzluğa ve kabuslara iyi gelir. Bu da sizin güzel bir uyku çekmenize yardımcı olur.
  • Eğer sindirim sisteminizle ilgili probleminiz var ise soğan tüketmek, sindirim sisteminizi ve bağırsaklarınızı rahatlatacaktır.
  • Her gün soğan tüketmek ilerde yaşayabileceğiniz osteoporoz (kemik erimesi) dan sizi koruyacaktır.
  • Soğan suyu cilt yanıklarına, haşere ısırmalarına ve hatta arı sokmasına karşı çok etkilidir. Canınız inanılmaz yanacaktır fakat iyileşme süreciniz aynı oranda hızlanacaktır.
  • Sıklıkla duyduğumuz soğanın kanserden koruma özelliği, özellikle beyin tümörlerinde, gırtlak ve kolon kanserlerini önlemede başrol oynar.
  • Güçlü bir hafıza ve sağlam bir sinir sistemi için soğan kullanmak zorunludur.
  • Soğanın pek fazla bilinmeyen bir diğer özelliği ise vücut ağrılarına iyi gelmesidir. Hint yağı ile kızartılmış soğanı vücudunuzun herhangi bir ağrıyan bölgesine koyduğunuzda ağrınızın mucizevi bir şekilde yok olmasına çok şaşıracaksınız. Yalnız tekrar belirtmek gerekirse, mutlaka hint yağı ile kızartmanız gerekmektedir. Başka bir yağ ile kızartıldığında bu etkiyi göstermeyecektir.

Benzer Ürünler

Kuru Soğan
Kuru Soğan